HTML

Mérgező anyagok, amit mindennap használunk.

El sem hinnétek, hogy mennyire meg vagyunk vezetve a reklámok által! Az ételekbe ízfokozókat, és E-ket tesznek, és a Kozmetikai szereket kőolajszármazékkal szennyezik sőt...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mi van a szájvízben?

2008.09.09. 15:55 olcso-mozi.blog.hu

 Manapság már nem is foglalkozunk mit tartalmaznak a szájvizek, hiszen nem beszél róluk senki!

Először is hadd soroljam fel a cikkem forrását:
http://nice.mconet.biz/egeszseg/_szajviz_ben_talalhato_karos_osszetevok_alkohol_hozzajarulhatnak_a_szaj_a_nyelv_es_torok_rak_kialakulasahoz_izesitotilde_anyagok_mely_kozul_nehanyat_daganat_keltotildekent_tartanak_szamon_sodium_lauryl_sulfate_a_leggyakoribb_botilderallergen_anyag_gyorsan_felszivodik_es_az_agyba_majba_szembe_es_szivbe_kerulve_maradando_karosodast_okozhat__neways_online_15_379396.html

http://ideal.hu/2/kereses/szepsegapolas/kiadvanytol-fuggetlen/2008-05-29/allergizalo-kozmetikumok-a-szepsegnek-tenyleg-ara-van?qr=sodium%20laurylhttp://ideal.hu/2/kereses/szepsegapolas/kiadvanytol-fuggetlen/2008-05-29/allergizalo-kozmetikumok-a-szepsegnek-tenyleg-ara-van?qr=sodium%20lauryl

Szájvíz –ben található káros összetevők: Alkohol, hozzájárulhatnak a száj-, a nyelv- és torok rák kialakulásához. Ízesítõ anyagok, mely közül néhányat daganat keltõként tartanak számon. Sodium Lauryl Sulfate, a leggyakoribb bõrallergén anyag. Gyorsan felszívódik, és az agyba, májba, szembe és szívbe kerülve maradandó károsodást okozhat.

Alkohol : 

Színtelen, illékony, gyúlékony folyadék, ami élesztőgombák és szénhidrát erjedésével keletkezik. Gyakran használják oldószernek, de italokban és gyógyszerekben is megtalálható. Ehető és iható termékek alkotórészeként hajlamosabbá teheti a testszöveteket a rák keltő anyagokkal való reagálásra. Azok a szájöblítők, amelyek 25%-nál magasabb alkohol tartalmúak hozzájárulhatnak a száj-, a nyelv- és torok rák kialakulásához. Még a szonda is kimutatja:

szólj hozzá: szonda-teszt

Sodium Lauryl Sulfate : 

Erős tisztító és nedvesítő hatású anyag, amely előfordul a felmosószerekben a gépi zsírtalanítókban és az autómosó szerekben egyaránt. Tudósok szerint a sodium lauryl szulfát a leggyakoribb bőr allergia keltő anyag. Gyorsan felszívódik, és az agyba, májba, szembe és szívbe kerülve maradandó károsodást okozhat. Mindemellett a sodium lauryl szulfát lelassítja a gyógyulás folyamatát. Felnőtteknél szürke hályogot okoz, a gyerekeknél pedig megakadályozza a szem normális fejlődését. Gyógyszertárakban nátrium- auryl -szulfátként kapható. A csomagoláson a következő figyelmeztetés olvasható: belégzése és lenyelése káros az egészségre. Irritálja a légzőszerveket és a bőrt. Veszélyes, komolyabb szemkárosodást okozhat. Szembe kerülése esetén alaposan öblítse ki és forduljon orvoshoz! Sodium Lauryl Sulfate bőrre kerülése esetén bő vízzel azonnal le kell mosni. Munka közben ajánlott védőöltözet és védőszemüveg viselése. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a címkét vagy a csomagolást meg kell mutatni! 

Ízesítő anyagok : 

Néhány ízesítő anyagot daganat keltőként tartanak számon. 

-------------------------------------------------------------------------------------

Van megoldás, keressük a boltok polcain az ilyen anyagoktól mentes termékeket!
Vagy, ha nem találtunk, tudok egy alternatív céget, amit a világ rák nélküli mozgalom is ajánl.

Ha érdekel, iratkozz fel itt:
www.allasaneten.info

 Eliminator szájvíz, 50ml és 500 ml

Az Eliminator szájvíz tökéletes kiegészítõje a Radiance és UltraShine Radiance fogkrémeknek. Nem tartalmaz alkoholt, így az egész család használhatja. Kellemes mentolos ízu, stabilizált klór-dioxid tartalma pedig tisztítja a fogat. Gyengéd a száj nyálkahártyájához, ugyanakkor elpusztítja a baktériumokat és az aftákat. Egyedülálló módon fejti ki hatását a fogkõ és a szájszag ellen, így ideális részét képezi a fogápolásnak. 

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol neways sodium lauryl sulfate méreganyag mérgező szájvíz ízesítőszer

A bejegyzés trackback címe:

https://mergezo.blog.hu/api/trackback/id/tr99655645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása